Et SMS-lån er den nye og populære måde at låne penge på online

Hvis du desperat har brug for penge hurtigst muligt, så findes der heldigvis en lang række muligheder. Et SMS-lån er en af disse muligheder og er med tiden blevet en af de mest anvendte lånemetoder at benytte. Som de andre online lånemetoder, så er et SMS-lån meget nemt at benytte, da det blot kræver en godkendelse fra låneudbyderen. Kravet er typisk, at man skal være fyldt 18 og have adgang til NEM-ID. Find det helt rigtige SMS-lån på nettet og tag kontakt til udbyderen, så du kan få pengene ind på kontoen.

Hvad man bør vide om SMS-lån:

Internettet vrimler med udbydere, der tilbyder SMS-lån og deres indhold i disse tilbud er meget varierende. Nogle SMS-lån har f.eks. en længere løbetid end andres. For at finde det SMS-lån, der matcher dit behov, så er det nødvendigt at give sig god tid til at finkæmme internettet for disse udbydere. På denne måde kan du hurtigt sortere udbydere fra og samtidig finde det tilbud, der passer til det, som du søger. Der findes mange låneudbydere, heriblandt Leasy Minilån, 24/7 lån, Føniks Privatlån, Fokuslån, Cashbank, Ferratum Kredit og mange flere. Når man søger på låneudbydere, så kommer der hurtigt en liste over dem, som hyppigst bliver anvendt. Låneudbyderne oplyser mindste prisen for hvor meget man kan lånt samt max grænsen. Derudover står der angivet hvor hurtigt der bliver svaret på ens anmodning om at låne penge. Hos de fleste låneudbydere står der straks, mens der hos andre f.eks. står en time. Hvor gammel man skal være er lidt forskelligt, idet nogle oplyser 18 år, andre 20 år, imens man andre steder skal være fyldt 23 år. Lånegrænsen er temmelig høj i forhold til de andre låneudbydere, hvor man skal være fyldt 23 år. Endvidere står der også oplyst på hjemmesiden hvor mange stjerner tidligere låner har givet låneudbyderen samt der hos nogle står hvordan lånet skal afdrages. Der kan f.eks. være oplyst 3 måneders afdragsfri, fleksibelt lån eller rentefri 60 dage. Hvis du gerne vil vide noget mere om en specifik låneudbydere, så tag endelig kontakt til denne.

Hvordan du finder ud af om du skal tage et SMS-lån:

For at finde ud af om du skal låne eller ej, så er det en god ide, at lave en liste med fordele og ulemper. Forud for dette skal du være helt sikker på, at du med tiden får penge nok til, at kunne afdrage på lånet. Ellers ender du med at skulle betale mere tilbage end selve lånebeløbet, hvilket ikke kan svare sig. Fordelene ved at tage et SMS-lån er bl.a., at ingen behøves at vide man foretaget et lån, da det hele foregår online. Samtidig skal man ikke bruge tid på at gå ned i banken for at snakke med bankfolk om et lån. Ulemperne ved at foretage et SMS-lån er bl.a., at man skal betale mere tilbage, hvis man ikke kan overholde løbetiden. Et SMS-lån er desuden en af de dyreste lånemetoder online, da dette lån har en af de højeste årlige omkostninger i procent. Dette skyldes udelukkende den utrolig korte løbetid, der er på SMS-lån.

Læs mere om SMS.lån og andre typer lån på MrFinans.dk

Skriv et svar