Et godt mobilabonnement giver tilfredse kunder

Hvis du ikke er helt tilfreds med dit nuværende mobilabonnement, så kan du til enhver tid skifte til et andet. Nogle gange ændrer mobilabonnementerne priser og man kan hurtigt komme til at betale lidt mere end normalt, hvis man ikke selv ændrer på sit behov. Selvom et mobil-abonnement er billigt, så er det ikke ensbetydende med, at det passer lige præcis til dig behov. Behovet afhænger meget af, om du f.eks. surfer meget på nettet eller snakker meget i mobiltelefon. Prøv og find ud af hvad du præcis har brug for og find dermed den udbyder, som kan opfylde dig behov bedst.

Et hav af mobilabonnementer at vælge imellem:

Når du leder efter et nyt mobilabonnement, så er det en rigtig god ide, at du giver dig god tid til at sammenligne dem, der findes. På denne måde kan du hurtigt danne dig et overblik og dermed sortere dem fra, som ikke falder i din interesse. Det er meget individuelt hvad der kigges efter hos mobilabonnement udbydere, men det mest normale er bl.a. pris pr. måned, data, SMS/MMS, taletid og GB. Der findes mange mobiludbydere på internettet – der kan bl.a. nævnes CBB Mobil, Telmore, Telia, Oister, Call Me, Fullrate og Telenor. Det kan være en god ide, at gå ind og se hvilke anmeldelser udbyderne har fået samt hvor mange stjerner andre kunder har givet dem. På denne måde kan du hurtigt få et indtryk af, om det er et mobilabonnement, som du vil kigge nærmere på. Man skal være opmærksom på, at man hos nogle udbydere er bundet til abonnementet indenfor en bestemt tidsinterval. Fullrate har f.eks. en bindingsperiode på 6 måneder, som betyder, at du skal være kunde hos dem i 6 måneder før du kan skifte til et andet.

Hvis du har et ekstra ønske om, at kunne ringe gratis til nogle af dine nærmeste, så er det en god ide at vælge det mobilabonnement, som de har. Hvis man har det samme mobilabonnement, så kan man ringe gratis til hinanden uden at det går ud over prisen på abonnementet. Derudover er der nogle mobilabonnementer som har inkluderet 70-numre, som betyder, at kan ringe gratis til de offentlige ydelser såsom læge.

Fordele ved forskellige mobilabonnementer:

Call Me er et eksempel på et af de mobilabonnementer, der findes i Danmark. Fordelen ved Call Me er, at abonnementet indeholder sikkerhedsloft ved roaming, mobilforsikring samt rabat på mobiltelefoner. Call Me benytter sig af Telias netværk. Telenor tilbyder abonnement tilbyder 100 GB lagerplads i Skyen samt tre måneders Viaplay gratis. Telenor er et mobilabonnement, som bruger sit eget netværk. Telia er et mobilabonnement, som tilbyder kunden gratis Spotify i 12 måneder samt tre valgfrie tjenester som f.eks. Telia TV. Som Telenor benytter Telia sig af sit eget netværk. Ved at vælge mobilabonnement hos Telmore kan man i abonnementet få gratis musik eller vælge Roam Like Home med gratis roaming. Telmore bruger TDC`s netværk. Hvert enkelt abonnement har mange fordele, så det gælder om at finde ud af, hvad du ikke kan undvære i et mobilabonnement.

Skriv et svar