Alarm fra Sikkerthjem har vundet prisen i Bedst i test

Med alle de mange muligheder for at få sikret sit hjem med en tyverialarm kan det være en langsommelig og krævende proces at finde frem til lige netop dén ene mulighed, der gør at man fremover vil føle sig tryg når man er hjemme og i særdeleshed også når man forlader hjemmet, hvad enten dette kun er for en enkelt aften eller en længere ferie. Med hjælp fra internettet kan man læse sig til mange ting, dog anbefales det at man tager udgangspunkt i undersøgelsen bedst i test – alarm fra Sikkerthjem, hvor denne netop er kåret som årets mest sikre valg af tyverialarmer. jshydghurl

Det er ikke længere kun nødvendigt at opsætte en alarm, der vil alarmere en vagt, der derefter skal bruge tid på at komme ud til ens bolig i forbindelse med et indbrud. Sikkerthjem har taget mange af de bedste kvaliteter omkring konceptet om den bedste tyverialarm og sammensat disse i en komplet pakkeløsning, der ikke kun alarmerer vagtselskabet, men også en selv samt 4 af ens nærmeste naboer vil få en sms om at et tyveri er i gang, så de kan holde øje med gerningsmanden og kunne give et signalement, eller forsøge at afbryde indbruddet.

Alt i én løsning med Sikkerthjem

Ønsker man at tage alle forholdsregler for at holde sine private ejendele og hjem sikkert er dette muligt med Sikkerthjem, da man her får den komplette sikkerhed. Alarmsystemet kan indeholde alt fra smarte touchløsninger, der sikrer at det kun er en selv og ens familie, der kan slå systemet til og fra, til kameraløsninger, således at man kan få et billede af tyven, der prøver at nærme sig ens mest kære ejendele. Har man en stor ejendom kan man udvide tyverialarmen så denne strækker sig over hele matriklen med forskellige sensorer, der vil alarmere én om mulige indtrængende, dette drejer sig både om kameraer, lyssensorer og larmende elektriske apparater, der vil afskrække gerningsmanden således at han eller hun vil finde et andet hjem at forsøge sine kriminelle handlinger på, dog vil man med kamerasystemet kunne indsende et billede af vedkommende til politiet, der kan eftersøge tyven så dennes fremtidige handlinger kan stoppes.

Derfor er Sikkerthjem bedst i test

Har man nydt en hyggelig aften i selskab med venner og familie udenfor hjemmet er det noget af et chok at komme hjem og finde at døre og vinduer står åbne, at ens værdigenstande er forsvundet og hjemmet hærget i tyvens søgen efter værdifulde ting. Sikkerhjem har vundet prisen i bedst i test, da man her straks vil modtage en sms så snart alarmen går i gang, på denne måde kan man selv deltage aktivt i jagten på forbryderen, såfremt man kan nå hjem inden vagtselskabet rykker ud. Dette er blot én af de kvalitetsfaktorer, der har haft betydning for at netop denne tyverialarm har vundet prisen. Da vi lever i et teknologisk samfund skal man som forbruger kunne bruge sit alarmsystem på farten, derfor kan man med Sikkerthjem vælge én eller flere løsninger, da man også kan downloade en app, bruge elektroniske nøglekort og meget andet.

Alarm fra Sikkerthjem er bedst i test grundet forbrugsbehov

Ikke alle hjem er lige store og kræver måske derfor ikke de største alarmsystemer, hvilket er en ting man kan tage højde for med en alarm fra Sikkerthjem, der kan tilpasses ens behov for tryghed og sikkerhed. Der findes tre mulige pakkeløsninger fra dette alarmselskab, alt efter om man har en lejlighed, villa eller ønsker kamerapakken. På denne måde kan man hurtigt vælge dén pakkeløsning på en tyverialarm, der matcher ens behov og husets størrelse.

Skriv et svar